Instalare si sudura Fibra Optica
Instalare cablu fibra optica (include pregatirea si pozarea tubetelor, precum si fixarea rezervelor de cablu) pe infrastructura
Supraveghere video wireless
Supraveghere video wireless este solutia ideala pentru monitorizarea localitatilor si santierelor nemaifind nevoie de cabluri
Sonorizari / Publuc adress
Sonorizare / Public Adress / Conferinte / Traducere / Vot

Sonorizarea ambientala

Este potrivita restaurantelor, magazinelor, hotelurilor sau in orice alta locatie in care sunetul  trebuie sa aiba  o intensitate confortabila si relaxanta sau in care se difuzeaza anunturi si mesaje informative. 
Adresarea publica sau sonorizarea ambientala este folosita atat pentru interior cat si pentru spatii exterioare (o parcare sau exteriorul unei biserici).
Cea mai simpla structura a unei instalatii de sonorizare este compusa din difuzoare, unitatea de putere, o sursa de muzica si eventual microfonul pentru anunturi.  Se mai pot adauga microfoane lavaliera sau cu fir, centrale de gestiune EVAC (evacuare in caz de incendiu) si alte echipamente audio. 
Regula de baza este ca sistemul sa asigure o acoperire uniforma a sunetului. Se mai numeste si sonorizare public address* deoarece echipamentele audio folosesc tehnologia pe 100V. 

 

Sistem interfonic ghiseu

INCOM este un sistem interfonic special conceput pentru a usura comunicarea dintre un operator si public, prin geamul ghiseului. Datorita acestui interfon, conversatiile sunt naturale, fara pauze neplacute.

2 MODURI DE OPERARE:

• Full-duplex: vorbit/ascultat
• Half-duplex: modul ofera posibilitate de a controla nivelul volumului audio in zonele cu nivel ridicat de zgomot de fond.
INCOM poate fi folosit pentru difuzarea de anunturi, devenind baza microfonica, prin conctarea la un amplificator, in cadrul oricarui sistem de amplificare PA.

APLICATII: banci, case de schimb valutar, teatre, cinematografe, case de bilete, gari, autogari, sali de concert, etc.

   

Conferinta , Traducere simultana & Vot


Sistemele de conferinta, cele de discutii, traducere simultana sau vot unt extrem de utile in sali de conferinta, centre de afaceri, in ministere, primarii si multe alte aplicatii in care se cere o comunicare clara, traducere simultana in una sau mai multe limbi si posibilitatea de a obtine un feedback rapid prin vot/televot.