Instalare si sudura Fibra Optica
Instalare cablu fibra optica (include pregatirea si pozarea tubetelor, precum si fixarea rezervelor de cablu) pe infrastructura
Supraveghere video wireless
Supraveghere video wireless este solutia ideala pentru monitorizarea localitatilor si santierelor nemaifind nevoie de cabluri
Despre noi
  Prezentarea firmei

       Firma a fost infintata in anul 2007 la initiativa unui grup de studenti care au sesizat lipsa de profesionisti a serviciilor in domeniu si oportunitatea de afaceri care li se oferea.

Suntem specialistii in calculatoare, va oferim servicii pentru: sisteme de securitate, intretinere calculatoare, depanare sisteme desktop, consultanta IT, retelistica, instalare si administrare retele, servere.

 

Calitatea de membru in ARSS (Asociatia Romana a Specialistilor in Securitate) inseamna asocierea cu cel mai calificat si respectat grup de specialisti in securitate din Romania si prin asocierea organizatiei cu alte organizatii de profil, din intreaga lume.
Va punem la dispozitie cele mai complexe si performante sisteme in domeniul securitatii in conformitate cu standardele europene.

Suntem in parteneriat cu cea mai mare firma de Telecomunicatii din Romania
ROHDE & SCHWARZ TOPEX a inceput ca o companie românească intitulata TOPEX ce proiecta şi producea echipamente de telecomunicaţii destinate operatorilor de reţele fixe şi mobile precum şi integratorilor IT&C. Avand o experienţă de peste 20 ani în cercetarea, dezvoltarea şi producţia echipamentelor de telecomunicaţii civile şi militare

Avatar Security va deveni unul dintre liderii naționali în ceea ce privește furnizarea  soluțiilor de securitate pentru retail, remarcându-se prin servicii de calitate, inovative și customizate.

Suntem in parteneriat cu firma Romsecurity Systems. RSS activeaza din 2006, vinde si instaleaza sisteme de securitate, detectie incendiu, automatizari, sisteme de sonorizare, comunicatii si cablare structurata si ca o noutate sisteme de marketing research, avand ca furnizori BOSCH Security Systems , Came, Analox, Intellio.

VisiScanner™ este un soft bazat pe inteligenta artificiala, care, analizand o imagine video, este capabil sa identifice o fata umana, precum si sexul si varsta persoanei respective. De asemenea, VisiScanner™ masoara timpul pe care o persoana il petrece privind o reclama, un raft, sau un produs.

Pentru mai multe detalii vizitati www.romsecurity.ro/visiscanner.html

Net Media este distribuitor autorizat MOBOTIX. Camerele de supraveghere MOBOTIX sunt echipamente de inalta performanta care, datorita tehnologiei unice folosite si gamei impresionante de functii sunt capabile sa rezolve foarte multe sarcini. Mai mult decat atat, ele sunt robuste si foarte usor de utilizat.

Orice model de camera MOBOTIX poate fi conectata direct la un client wireless 802.11, sau mai multe camere simultan printr-un switch. Unul sau mai multi clienti wireless se pot conecta la un access point care face legatura cu reteaua cablata.

Camerele de supraveghere MOBOTIX sunt echipamente profesionale concepute sa ofere o game competa de facilitati si o functionare sigura in conditii extreme

AMRO Grup este specializata in import si distributie de echipamente audio, video si lumini profesionale, oferind solutii practice si accesibile, si servicii totale in domeniile: sound reinforcement, public address, iluminat arhitectural, sonorizare, lumini, adresare publica, conferinta, traducere, vot, echipamente audio, curenti slabi, boxe, sisteme de discutii, sisteme de alarmare si control, voice evacution systems, mixere, amplificare mobila, portavoce, microfoane, intercom, aparate de proiectie.